Válasszon nyelvet: Magyar English Deutsch

Az FF Fémfeldolgozó Zrt. jogelődjét, a Fémfeldolgozó Szövetkezetet 1949-ben alapította 5 kisiparos. A vállalkozás 1991-ben alakult át 100%-ban magyar tulajdonú részvénytársasággá. 2005-től a Rév és Társai cégcsoport tagja (www.rev-partners.hu).

Az FF Zrt adminisztrációs központja Budapesten található, a termelés pedig az 1965-ben Mezőtúron létesített gyárban történik.

Az FF Fémfeldolgozó Zrt. a rozsdamentes anyagok, lemezek, csövek és profilok feldolgozásának specialistája.

Cégünk mindig szem előtt tartja a vevői megelégedettséget, amelynek az egyik előfeltétele a minőség. A termékek minden tekintetben megfelelnek a nemzetközi előírásoknak, követelményeknek. A cégnél bevezetett integrált minőségirányítási rendszer, az ISO 9001:2001 valamint az ISO 14001:2005 garantálja a termékek állandó, jó minőségét.

2007-ben az FF Fémfeldolgozó Zrt. árbevétele meghaladta a 10 millió Euro-t. Az árbevétel nagy része exporttevékenységekből származik. A cég piaci helyzete stabil, folyamatosan növekszik. A vállalat alkalmazottainak száma mintegy 130 fő.

A siker záloga az aktuális gazdasági helyzethez, a változó igényekhez való alkalmazkodásban rejlik. Továbbá elengedhetetlen a legújabb technológiák, módszerek elsajátítása, alkalmazása.

2007. második felében komoly beruházási folyamat vette kezdetét a mezőtúri gyárban. A gyártási kapacitás növelése céljából két, összesen 3200 m2 alapterületű gyárcsarnok, valamint egy irodaház épült. új csarnokainkban folyamatosan új gépeket helyeztünk üzembe.

Több kép a gyáravató ünnepségről