Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mivel foglalkozunk? Főbb profiljaink, szolgáltatásaink.

 

További rendszerek fejlesztése igény szerint.

Milyen lehetőségeket nyújt weboldal készítő rendszerünk, és mire használható?

Az ABCLAP.HU egy honlapszerkesztő rendszer, ahol saját maga készítheti el weblapját előzetes számítástechnikai ismeretek nélkül. Alapszintű jártasság elegendő a készítéshez, ha használt már szövegszerkesztő programot és internetes böngészőt, akkor Önnek is gyerekjáték lesz elkészíteni saját honlapját szerkesztő rendszerünk segítségével. Csapatunk Ön mögött áll a készítés minden pillanatában, így bármikor kérheti ügyintézőnk segítségét ha elakad vagy bizonytalan a szerkesztés közben. A gyakoribb kérdésekből összeállítottunk egy rövid leírást, amit a szerkesztés lépései mellett talál meg, elolvashatja mire szolgál az adott funkció, milyen tippeket és trükköket ajánlunk Önnek a szerkesztés adott idején. Ezzel is szeretnénk a honlap készítés folyamatát egyszerűbbé és gyorsabbá tenni az Ön számára, hogy ne kelljen vagyonokat fizetnie másnak, ha Ön is meg tudja azt csinálni! A weboldal készítés nálunk nagyon egyszerű. Rendszerünk folyamatos fejlesztés alatt áll, mivel szinte napi szinten haladnunk kell az újdonságokkal, úgy, hogy ügyfeleink kéréseire, véleményére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Próbálja ki, és használja egy hónapig teljesen ingyen.

Honlap szerkesztés, weboldal készítés pillanatok alatt!

weblap

Hogyan működik? Mit kell tennem, ha használni szeretném a rendszert?

1. Regisztráljon (a weboldal készítéshez elengedhetetlen)
2. Saját e-mail címére egy levelet fog kapni, amit vissza kell igazolnia
4. Töltse ki adatlapját.Az adatokat a weboldal fejléce is tartalmazni fogja.
5. Adja meg a kívánt menüpontok nevét. A kész weboldal jobb vagy bal oldalán fog megjelenni.
6. Töltsön fel indexképet a honlap szebbé tételéhez.
7. honlapszerkesztés: a weboldal tartalmának készítése beépített szövegszerkesztőnkkel
8. Töltsön fel videót, háttérzenét
9. Válassza ki weboldalának kinézetét

A weboldal készítés oroszlán részén már túl is vagyunk!

weblap

Néhány fontosabb érv és előny, amitől mások vagyunk másoknál. Miért érdemes minket választania? Miért más nálunk a honlap készítés?

- Mert a honlap szerkesztés nálunk azonnal indulhat! A weboldal késztés bármikor felfüggeszthető, és ezek után saját maga dönti el, hogy mikor folytatja, vagy mikor frissíti az adatokat.
- Mert az ABCLAP honlapszerkesztő weboldal egy hónapig ingyen használható, tesztelhető. mielőtt fizetni kellene érte.
- Mert itt nincsenek plusz költségek, weboldal készítési és honlap üzemeltetési áraink tartalmaznak mindent, ami szükséges lehet Önnek saját weboldalához.
- Mert a weboldal készítés ezen módja nem igényel kiemelkedő informatikai tudást: nálunk elegendő alapszintű felhasználói ismeretekkel rendelkeznie a honlap szerkesztéshez.
- Mert a honlapszerkesztés folyamán bármikor kérhet segítséget tőlunk online vagy telefonon keresztül.
- Mert egyedi igények teljesítésére is van lehetőség
- Mert meglévő weboldalát is áthozhatja hozzánk szerkeszthetővé téve azt
- Mert egyszerű elérést és e-mail címet készítünk Önnek weboldalához.
- Mert a honlap a legújabb trendeknek megfelelően hangossá, mozgóvá tehető
- Mert a közösségi honlapok (facebook, iwiw) lehetőségeit is integrálhatja weboldalába

Győződjön meg róla Ön is, hogy a weboldal készítés és szerkesztés ennyire egyszerű lehet - ABCLAP.HU!

weblap

Ha már van honlapja, akkor megvan a lehetősége, hogy az abclap rendszerében üzemeltesse tovább, a honlap készítés folyamatát még egyszerűbbé téve

-Ha jelenleg jól működő honlapot használ, azt áthozhatja az ABCLAP.HU rendszerébe úgy, hogy saját maga tudja szerkeszteni és frissíteni azt. Megmarad a design, a tartalom és az elérhetőség is, csak a honlap készítés folyamata változik.
- Ha csak a tartalmat, a designt vagy a domainnevet szeretné megtartani, természetesen az is lehetséges.
Kérjük vegye fel kapcsolatot kollégánkkal a következő telefonszámon: 06 20 234 42 40 vagy e-mailben az info@abclap.hu címen.

weblap


nyerjen weboldalt
E cigaretta webáruház:Tekintse meg a Gnath Hunt webáruházát, ha szeretné kipróbálni az elektromos cigarettákat!
SEO a népszerű weboldalakért

Sasa Music zenekar esküvőre
Zenekart esküvőre nem nehéz találni, viszont egy jó zenekart találni már valamivel nehezebb feladat, mivel fontos, hogy az adott zenekar rutinosan mozogjon a színpadon, tapasztalattal rendelkezzen, professzionális hangzást biztosítson, és mindezek mellett megfelelő hangszeres tudással is rendelkezzenek a tagjai. Látogasn meg weboldalunkat a http://sasamusic.hu címen.


Főnix Tűzvédelem - A biztonság szakértelme a szakértelem biztonsága
A Főnix Tűzvédelmi Kft a hatékony megoldások szakértője a tűzvédelem terén legyen szó tűzoltó készülékekről vagy porral oltókról. Tivábbi szolgáltatások: Teljes körű Tűz-és Munkavédelmi Szolgáltatás, Tűzvédelmi Dokumentáció készítése, Tűzvédelmi Oktatás, Tűzoltó készülékek forgalmazás,javítása, Kockázat Becslés, Munkahelyi baleset kivizsgálása, Egyéni védőeszköz juttatási rend szabályozása

 

Pacsizoo állateledel és felszerelés webáruház
A Pacsizoo állateledel webáruház pillanatok alatt vált az ország egyik kedvenc webáruházává a kutya-és macskatulajdonosok körében! A Pacsizoo 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás és fő célunk a többi minőséget kínáló webáruháthoz hasonlóan az, hogy a felelős állattartás keretében megmutassuk, a prémium minőséggel történő etetés sem kerül sokba!
Közel 8.000 termék közül kedved szerint szemezgethetsz, melyek jelentős része a budapesti központi raktárból kerül országos kiszállításra. Forgalmazatott márkáink között megtalálható az Acana és a Belcando épp úgy, mint az Eukanuba.
Zsámbéki lakosokként ugyanolyan fontos számunkra a helyi és környékbeli kisállattartók népes táborának kiszolgálása is.
Szívesen várunk személyesen zsámbéki boltunkban is, ahol eledelek, konzervek, nyers húsok változatos kínálata vár, a weboldalon található felszereléseken túl pedig egyedi termékeket is megtalálhatsz nálunk!


 

 
Partnereinket és bannercsere programunk részleteit itt tekintheti meg.
ADP linkek - linkgyűjtemény

 

Limuzin Bérlés
Béreljen limuzint esküvőreszületésnapraházassági évfordulóra, leánykérésrevárosnézésrekülönleges alkamakra.
Cégünk több éves tapasztalattal bír limuzin bérlés területén. Legyen szó szalagavatóról, esküvői limuzin bérlésről, születésnapi köszöntésről, leánykérésről, házassági évfordulóról, vagy akár csak egy szimpla limuzin bérlésről egy reptéri transzfer erejéig a nap bármely szakában.


Webáruház készítés
Webáruház készítés már 39.000 Ft.-tól! A webshopkészítés a MiniBolt webáruház készítő rendszerrel: egy igényes, gyönyörű megjelenésű, profi, és egyszerűen használható webshop rendszert biztosít.


Italautomata bérbeadás, meleg ital automata üzemeltetés
Ingyenes Hitel Centrum, Szabad felhasználású hitel, Lakáshitel és Kamattámogatott lakáshitel díjmentes ügyintézése.
Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás Partnerprogram - Affiliate - partnerprogram.wyw.hu Internet - internet.wyw.hu Linkgyujtemeny.biz
Ingyenes linkgyujtemény | Free web directory | Ingyenes linkgyujtemény | Linkgyujtemeny.org | Bannercsere / banner készítés | Magyar Vadász Portál | A kaland itt kezdődik!
www.Erdelyikalandtura.hu
| Books.hu Könyváruház | Hazai ízek közvetlenül a termelőtől


Honlapkészítés egyszerűen | saját weblap, weboldal szerkesztés
tesztidőszak | videó segítség
Rendszerünkről Szolgáltatásaink, áraink Ingyenes regisztráció Belépés tagjainknak Előfizetői csomag megrendelése Referenciák és ügyfeleink véleménye Kapcsolat és ajánlatkérés
Real Time Web Analytics